Onderhoudsbeurt

Wij als Garageboumy Gouda weten als geen ander hoe een auto onderhoudsbeurt uitgevoerd moet worden. Wij onderhouden en repareren alle merken auto’s volgens fabrieksvoorschrift met originele merk onderdelen, alleen goedkoper. Dus onderhoud met behoud van de fabrieksgarantie voor een scherpe prijs.

Voor elk type auto geeft de fabrikant een onderhoudsschema op. Wij beschikken ook over deze schema’s. Onderhoud u uw auto volgens dit schema dan gaat uw auto langer mee. Denk bijvoorbeeld aan het tijdig verversen van de olie, het vervangen van de distributieriem en remvloeistof. Zo komt u niet voor onnodige verrassingen te staan. Het is belangrijk dat uw auto tijdig een onderhoudsbeurt krijgt, dit kan een grote of een kleine beurt zijn, afhankelijk van de kilometerstand van uw auto. Dus ook wanneer uw auto nog niet aan zijn APk keuring toe is kan het zijn dat er wel onderhoud gepleegd moet worden.

Onze autotechnici zijn uitstekend geschoold en hebben verstand van alle merken en typen auto’s. Ook nieuwe en hybride auto’s zijn welkom. Om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken wordt hun kennis regelmatig opgefrist en aangevuld bij o.a. de Innovam. Daarnaast is de werkplaats uitgerust met het juiste gereedschap en de modernste testapparatuur.

Kortom: een werkplaats waar alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden vakkundig en volgens voorschrift worden uitgevoerd.

Onderhoudsbeurt nieuwe auto

Valt uw auto nog onder fabrieksgarantie?
Wij onderhouden uw nieuwe auto volgens fabrieksvoorschrift met behoud van garantie. Het is bij Europese wet geregeld dat uw garantie te alle tijden blijft gelden. 

Lease auto onderhoud

Rijdt u in een lease auto? Ook dit is geen probleem, wij mogen voor u de APK keuring, het auto onderhoud en eventuele reparaties uitvoeren.